onsdag 25 juni 2008

Några kort...

Det har blivit en hel del kort på sistone för här har varit mycket att fira. Jag har inte ens kommit ihåg att fotografera alla men här kommer de som fastnat på bild. Först ett kort till min storebror när han tog examen för ett par veckor sen. Han läste industri-design och därför försökte jag få till en lite ruff känsla.Till kusinen som fyllde åtta år i midsommar blev det ett robotkort som verkligen gick hem. "Kolla robotar! Det var mycket häftigare än det jag fick förra året!" utbrast han och sa att han skulle hänga upp det på dörren till sitt rum. Hur glad blir man då!?!
Och så ett födelsedagskort till pappsen. Som stomme har jag använt en toarulle och grattishälsningen finns gömd inuti, fastsatt i kedjan.
Till sist ett studentkort till min nästkusin. Jag ville matcha paketet och använde därför omslagspappret som bakgrund och sen la jag till lite starka färger. Det var svårt att fotografera av det så det blev lite blänk här och var...
Det var allt för denna gången. Nu ska jag släktforska lite innan det är dags att bänka sig i fotbollssoffan. Ha en fin kväll!!

tisdag 24 juni 2008

Välkommen att titta in hos mig :)

Så, nu har jag äntligen fått ordning på både datorn och pysselplatsen så att jag kan visa lite bilder. Till att börja med en bild på mitt gamla pysselbord som var pyttelitet vilket ledde till att jag spred ut mig över golvet, sängen och andra mer eller mindre lämpliga ytor...
Men nu så har jag fått ett stort pysselbord med plats för album, papper och pågående projekt. Dessutom har det två "våningar" så jag får plats med en hel del grejer undertill. Så fort jag får lite mer ork ska jag bjuda hem en kompis på pysselträff vid mitt enorma ;) bord. Längtar!

Det gamla pysselbordet gör sig mycket bättre som datorbord, i alla fall enligt mig :)
Det har blivit en hel del kort gjorda på sistone och om jag orkar lägger jag in dem här i bloggen imorgon. För nu måste jag sova.

Ha det finfint!

måndag 16 juni 2008

Jag har ett scrapbord :D :D :D

Ja, det är sant! Jag har lämnat mitt ynkliga pyttebord till förmån för ett stort :) Igår var det ommöblering av hela lägenheten, vår tv och soffa flyttade in i skrubben vid köket som tidigare var förråd och Andreas musikrum. Jag fick det stora bordet till mina pysselgrejer och har det lilla till datorn. Samtidigt får Andreas ett eget datorbord och plats för sina musikprylar. Jag tror alla är nöjda. Jag har dock intehunnit testa mitt nya bord, försöker få ordning på alla mina grejer som ligger utspridda över hela ytan... (Bilder kommer när datorn är färdiginstallerad)

Och så har jag blivit biten av släktforskningsbacillen igen. Intresset har vilat lite det senaste året men när Andreas fick namn och datum till några anor på sin mammas sida för någon vecka sen kom det smygande tillbaka. Och nu, ja NU, vill jag ha genline så jag kan börja gräva i det förflutna igen... Vill ju veta vilka Elin, Hjalmar, Anna Wilhelmina och Karl Hjalmar var.

Och så har jag äntligen köpt en hårddiskslåda och fått igång datorn jag fick av min snälla bror när jag fyllde år. Det börjar bli ordning här. Jippi!!

Hoppas din vecka också har börjat bra!

söndag 8 juni 2008

Vilken pysselhelg!


Här har det pysslats i helgen, det var fullt med roliga utmaningar på ScrapAddicteds webbmara. Hade man bara hunnit så skulle jag velat göra alla. Nu blev det i alla fall två LO's och tre kort. Korten visar jag senare - när de nått fram till dem som ska firas. Som ni ser har jag fått användning för mina nya fina stämplar också :D

I lördags var vi hemma hos föräldrarna hela dagen. Grillade, njöt i trädgården och hade det mysigt. Underbart!Jag blir så glad av att komma hem till denna färgstarka rabatten!

Här blir det mumsiga björnbär så småningom :D

Pappa har införskaffat en ny STOR grill med en sida för kött och en för vegetariskt.

Nu känner jag att det är dags att röja bort alla scrapsaker från sängen och lägga huvudet på kudden. Imorgon är det praktik igen :D Gonatt!!

torsdag 5 juni 2008

Stämpelägare :D

Idag har jag köpt mina första stämplar :D Det kom ett helt gäng härliga clearstamps från making memories till butiken idag, bl.a. dessa. Har dock inte hunnit använda dem än. Har varit iväg och köpt patron till skrivaren och sen röjt på rummet för att jag ska kunna pyssla ostört i helgen. Ni har väl inte missat att ScrapAddicted har webbmara hela långhelgen?!? Längtar!!

Och så längtar jag massor tills min pojke kommer hem. Han har varit i Stockholm och jobbat ett par dagar men om några timmar är han hemma igen. Härligt!

Ha en mysig kväll!

måndag 2 juni 2008

Solsken hela dan

Vilket underbart väder det är :D Vi var ute mycket i helgen och det var hur skönt som helst. Andreas och jag firade vår 2-årsdag i lördags, med glass och mys och god mat och mera mys. Tänkte det kunde passa bra att visa en LO jag gjort tidigare i vår nu...


Igår var vi i Simrishamn och fixade i ordning svärföräldrarnas husvagn inför sommarsäsongen. Jag skrubbade så jag har träningsvärk idag :P När vi var färdiga fick vi belöning i form av grillat och nypotatis. Mums!

Och idag har jag haft ännu en bra dag på praktiken. Trivs så jättebra :) Fast just idag var det inte särskilt kul att pendla. Den första bussen på väg hem var som en ångbastu, svetten bara rann fast att man satt helt stilla i skugga. Precis som på mitt första självporträtt taget i en varm 740 för 12 år sen... (Det är tillåtet att skratta ;P)


Sen stod jag och väntade och väntade och väntade på den andra bussen. Men den kom aldrig så jag fick snällt vänta på nästa tur. Och när jag väl kom hem var jag en väldigt trött, törstig, hungrig och varm flicka. Men det hjälptes upp med mumsiga ciabatta och glass i små lass.

Nu kliar det i mina pysselfingrar, ska se vad jag hinner innan sängen kallar.

Ha en fin kväll!