tisdag 28 april 2009

Hej!

Jag är fortfarande kvar. Bara lite bloggseg för tillfället. Här kommer iaf lite foton och scrap :) Har bestämt mig för att inte blogga alla dagens foto längre utan bara då och då när jag har lust.Dagens foto tisdag 28 april. Idag har jag varit och inhandlat pärlor till mitt bröllopshalsband som snälla Marie ska pärla ihop.
Dagens foto fredag 24 april. Fredrik har fått dille på kryddväxter så just nu är vårt köksfönster så här grönskande. Doftar gott gör det också :)

Och så två layouter jag gjort efter fredagsskissen på ScrapAddicteds blogg för några veckor sen.
Min absoluta favoritmössa. Andreas tycker inte den är lika fin :P
Foto och små minnesord från en liten klassresa på Glimåkra-tiden blev äntligen scrappat.
Vet inte om ni minns den här layouten... Jag har visat den i 12x12 format innan men eftersom jag ska ha den i ett letter size-album fick den genomgå en liten make over. Blev ganska okej iaf.

Hoppas ni njuter av vårvärmen lika mycket som jag! So long!

onsdag 22 april 2009

Jag har joggat!!

Oj vad det är dåligt med uppdateringar här. Fast att jag scrappar som aldrig förr. Men har visst inte hängt med i fotograferandet av layouterna... Så länge blir det några dagens foton.Dagens foto onsdag 22 april. Jag har varit ute och joggat ikväll :O Det var inte igår jag gjorde det senast... Ska bli spännande att se om jag kommer ur sängen imorgon. Jag har iaf lyckats ta mig upp från yoga-mattan :)
Dagens foto tisdag 21 april. Busskuren jag väntar i nästan varje dag... Vissa dagar i nästan två timmar :(
Dagens foto lördag 18 april. Andreas slappar i solen i Kungsparken. Härligt!!

Dags att sova. Gonatt!!

söndag 19 april 2009

Gamla foton på nya layouter

Bloggen har varit väldigt tyst på sistone. Anledningen till det är att scannern jag fick i födelsedagspresent går varm. Tanken är att jag ska få in alla gamla negativ i datorn. Dessutom hittade vi lite diabilder hos farmor och farfar som jag scannat in. Där var några riktiga guldklimpar som jag var tvungen att scrappa direkt :)
De här fotona på min farbror är jättefina tycker jag. Är inte helt säker på vem av farbröderna det är, tycker det är mest likt den ena på vänstra bilden och den andra på högra. Jag får helt enkelt ta och fråga någon expert på området ;)
Här är ett annat fynd bland diabilderna. Titeln var ju given :P Den minsta (pojken, inte grisen!) är min pappa så jag gissar att fotot är taget i mitten av 60-talet.

Nu ska jag göra mig redo för den nya veckan. Ha det fint!

onsdag 15 april 2009

Brudklänning, prickar och foton

Idag har jag varit och beställt brudklänning. Jag bestämde mig egentligen för några månader sen men idag gjorde jag slag i saken och beställde den. Känns väldigt bra att ha fixat en grej till på den långa listan :) Dagens foto 15 april. Idag köpte jag inte mindre än två klänningar!! Förutom brudklänningen blev det också en prickig sommarklänning.
Dagens foto 14 april. Min nya fina scanner arbetar hårt. Mitt mål är att scanna alla familjens negativ... Diabilderna är jag iaf klar med.
Dagens foto 13 april. Vi tog en sväng till Torup med T & F. Vitsipporna blommade överallt :D
Dagens foto 12 april. Den mumsiga födelsedagstårtan som pappa bakade.
Dagens foto 11 april. Vad är en påskafton utan chokladägg?

måndag 13 april 2009

Nästan för bra :)

Ojoj vilken mysig födelsedag jag hade igår. Solsken, grillning, frukost på sängen, presenter, tårta och mys med familjen. Nästan för bra för att va sant.
Idag skiner solen igen och vi ska ge oss ut i bokskogen på en promenad. Ha en härlig annandag!!

lördag 11 april 2009

Glad Påsk!

Jag vill önska alla en riktigt härlig påsk med två påskkort jag knåpat ihop!
Snart bär det av till svärföräldrarna för att fira påskafton och imorgon ska vi fira min födelsedag hos föräldrarna. En riktig myshelg med andra ord :)

Bara en månad kvar :)

Idag är det "bara" en månad kvar tills syrran kommer hem. Längtar efter henne riktigt mycket. Den här layouten gjorde jag på maran till en utmaning där man skulle scrappa i punktform.

Vårfoton

Vilket underbart vårväder vi fått njuta av de senaste dagarna! Det märks nog i alla fall delvis på mina foton också :)Tisdag 7 april. Snällaste Marie bjöd mig på den nya Magnum-glassen. Den var god, men inte riktigt så god som jag hade föreställt mig.
Onsdag 8 april. Fick ett jättefint kort på posten som min kusin gjort. En riktig glädjebomb :)
Torsdag 9 april. Tvättdag och torktumlaren strulade. Så vi hade fuktiga kläder på hela rummet.
Fredag 10 april. Vi tog på oss vårskorna och gick ut i det härliga vädret.

måndag 6 april 2009

Snart ifatt :)

Jag börjar komma ifatt med bloggandet igen :) Börjar med en layout som jag gjorde på maran, det är nog den jag blev mest nöjd med.
Och så några dagnes foton:
Måndag 6 april. Härlig vår i Helsingborg. Blommande träd, sol och klarblå himmel.
Söndag 5 april. Jag har tatuerat E med glittriga stjärnor.
Bonus. Blir bara så glad av denna bilden. Färgerna och lekfullheten :)
Torsdag 2 april. Dags att påskskylta i butiken. Så här såg det ut när jag var tvungen att springa till bussen. Sen blev det ännu finare.

Idag har vi överraskningsfirat farmor litegrann. Och igår firade vi svärmor som fyllde år. Fullt med födelsedagar i april och snart är det visst min tur... Men först några fler härliga vårdagar hoppas jag :)

söndag 5 april 2009

Foton, foton, foton

Jag har varit dålig på att blogga de senaste dagarna. Men när det är så härligt vårväder vill man ju bara vara ute :D Här kommer i alla fall en uppdatering av dagens foto för den senaste veckan. Mer av alsterna jag gjorde på scrapmaran förra helgen kommer så småningom.Lördag 4 april. Vi hade lånat bil och passade på att åka ut till stranden i Falsterbo där vi tänker ha vigseln. Så härligt att bara vara ute tillsammans i vårsolen.
Fredag 3 april. Andreas och brorsbarnen koncentrerar sig för fullt på plockepinn.
Onsdag 1 april. Sarah och jag festar till det med frukt och chokladfondue. Mumsigt!

Tisdag 31 mars. Det var den här filuren som lurade in mig i stämpelträsket. Och sen har det visst blivit några till...
Måndag 30 mars. På denna lekplatsen har jag spenderat så många timmar. Hoppat från gungorna, grävt efter lera, byggt fallgropar, hängt i knävecken...
Söndag 29 mars. Min utsikt på scrapmaran :)

Hoppas ni får en bra start på påskveckan! Själv ska jag starta den med 80-årskalas :)

onsdag 1 april 2009

April April!

Jaha, så var det april och idag har det verkligen varit vår i luften. Har spenderat dagen med Sarah, vi åt chokladfondue (mums!) och kollade film. Tänkte visa ett par av sakerna jag gjorde på maran i helgen.En utmaning var att man skulle använda denna filur som Nina ritat. Jag färglade den med Promarkers, gav honom rörliga ögon och satte honom på ett kort. Jag älskar verkligen färg - ju mer desto bättre. Och vet ni vad? Jag vann denna tävlingen och fick ett helt gäng fina Promarkers med mig hem :)
Den här layouten gjorde jag efter en skiss som Linda ritat. När det var dags att åka hem kom jag på att den ju ska in i mitt Nicaragua-album som är i letter size. Så nu ska jag bara fundera ut hur jag smartast ändrar formatet och ändå får med den rosa kanten...
Och så till sist ett kort jag skickade till morfar som fyller år idag. Tror jag gjorde det i vintras men tyckte det kunde passa att användas nu :)

Hög tid att uppsöka sängen, imorgon ska det påskpysslas :D